День кар’єри ЄС в м. Одеса

  Понеділок, 22 Квітня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться «25» квітня 2019 в Одеському національному економічному університеті.

Захід  має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися про світові/європейські тренди в питаннях професійних компетентностей; про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах; можливості навчання та стажування. Крім того молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Що?

«День Кар’єри ЄС»

Де?

Одеський національний економічний університет, вул. Преображенська, 8, Одеса

Коли?

«25» квітня 2019 з 10:00 до 17:00

Заходи в рамках Дня Кар’єри ЄС

 

10:30 – 11:00

 

 11.00 – 17.00

 11:00 – 13:00

 

 

 

 

 

 13:00 – 15:00   

 

Відкриття заходу за участю керівника ІЦ Ірини Шостак, Проректора з НПР Тетяни Кублікової, представника Одеської державної адміністрації,  д.е.н., проф. Юрія Маслова.

Робота Ярмарку вакансій

Панельна дискусія: «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз». Спікери: Юрій Маслов, Представник Одеської державної адміністрації,  д.е.н., проф.; Валерій Никифоренко, д.е.н., професор, Одеський національний економічний університет; Володимир Червяков, експерт в Executive Agency for Small & Medium-sized Enterprises (EASME); Татьяна Канава, керівник Одеського Міського Центру Зайнятості; Олександр Мансарлійский, заступник  директора  компанії «Сільпо»;Андрій Нечаєв, учасник проекту  NetWork.

Тренінги:  «Пошук успішної роботи», Олена Тринчук – тренер, керівник Центру  «Успіх»; «Мотиваційна лекція по створенню стартапів» Олександр Литвинов, к.е.н., доцент кафедри ЕП та ОПД; «Успішна кар’єра в бізнесі» Олександр Малітенко, к.е.н., підприємець.

За подальшою інформацією прохання звертатися до Ірини Шостак,  моб.тел.0972216515.

Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» в Одесі є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС при Одеському національному економічному університеті, в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство».  Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні. Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.