"ЄС на книжковій полиці" в Оржиці

  П'ятниця, 21 Червня 2019 Людмила Шульга Бібліотеки України смт. Оржиця Бібліотеки

"ЄС на книжковій полиці" створено в Оржицькій бібліотеці для дітей. Презентація Куточку Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці»,відбулася разом із учнями 7 –б класу Оржицької ЗОШ 1-3 ст. ім. І.Франка, які саме 5 червня разом із класним керівником завітали до бібліотеки.
Даний куточок допоможе користувачам бібліотеки підібрати літературу та поповнити свої знання про Європейський Союз.

5 червня в Оржицькій бібліотеці для дітей відкрився Куточок Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці», створений в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

Матеріали для оформлення надані Представництвом Європейського Союзу в Україні. Ми одні із тих, хто потрапили в число 500 книгозбірень, визначених для реалізації проекту.

Серед отриманих матеріалів – методичні посібники для бібліотекарів, інформаційні видання та книжки-ігри, які стануть у нагоді в роботі з дитячою аудиторією. Реалізуючи основну мету проекту, Оржицька бібліотека для дітей планує, користуючись наданими ресурсами, поширювати інформацію про Європейський Союз, європейські цінності, європейську інтеграцію України.

Презентація Куточку Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці», відбулася разом із учнями 7 –б класу Оржицької ЗОШ 1-3 ст. ім. І.Франка, які саме 5 червня разом із класним керівником завітали до бібліотеки. Даний куточок допоможе користувачам бібліотеки підібрати літературу та поповнити свої знання про Європейський Союз.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.