Свято починається...

  Середа, 18 Грудня 2019 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби

Що чекати на Новий рік? Святкові дні починаються вже зараз. Так вирішили члени Євроклубу «Країнами та континентами» та «Євросупутника» Миколаївської загальноосвітньої школи № 45, які звернулися за допомогою по реалізації шкільного святкового проекту до Миколаївського молодіжного Євроклубу «Діалог» і його керівника Артема Яковлєва. Як кажуть, «одна голова – добре, а три значно краще».

І ось народилася цікава ідея. Члени Євроклубу «Країнами та континентами» школи № 45 прийшли в гості до своїх молодших друзів, щоб познайомити їх з казками країн Європи. Два тижні молодші учні слухали цікаві народні казки народів країн ЄС.

В кожній з них вчили добру, чесності, порядності, щедрості та працьовитості. А на завершення казкових тижнів пройшла цікава гра «Що? Де? Коли?» для учнів – членів «Євросупутника». І хоч малеча ще ніколи не грала у такому форматі, вони швидко зрозуміли вимоги гри, активно обговорювали питання та чітко відповідали на них. Учні 1-х класів всі чітко відповідали на питання. Програвших не було. І ось такий фінал – всі команди Знавців перших класів стали переможцями. А капітани Знавців 3 –х та 4-х класів були справжніми лідерами в своїх командах, вони вдало проводили обговорення, правильно обирали відповідь.

Ось такий початок Дня святого Миколая, Різдва та Новорічних свят, що стрімко наближаються, відбувся у загальноосвітній школі № 45. А попереду на всіх очікує ще радіогазета про традиції свята Миколая та Різдво у країнах Європейського союзу від Євроклубу «Діалог», веселий Новорічний флеш-моб, який проведуть учні старших класів для малечі і своїх однолітків, святкові заходи до Нового року.

Все ще тільки починається. Щастя всім у Новому році.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.