Популяризація проєкту євроклубу «ЄвроЧОПЛ» та можливостей, які надає Euroquiz

Четвер, 05 Листопада 2020 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби Євроклуби
27 жовтня координаторка євроклубу «ЄвроЧОПЛ» Антоніна Федорченко долучилася в ролі спікера до обласного вебінару з презентацією «Розвиток громадянської активності здобувачів освіти шляхом діяльності євроклубу: вернісаж педагогічних ідей і знахідок».

Вебінар відбувся за участі керівників районних, міських, об’єднаних територіальних громад методичних об’єднань заступників директорів з виховної роботи і мав назву: «Методичний діалог: проектування професійного розвитку педагогів з питань виховної роботи в умовах карантину та обмежувальних заходів».

Під час заходу А.Федорченко презентувала свій доробок. Основна увага у її виступі приділялася проєкту, який реалізує євроклуб за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» реалізує екологічний проєкт «Прямуємо разом: екологічна грамотність та здорове життя». А саме ініціативи, які вже вдалося ініціювати в рамках проєкту, та плани на майбутнє. Як результат – виникло партнерське коло, тому, сподіваємося, учасників проєкту в Чернігівській області стане більше.