Популяризація проєкту євроклубу «ЄвроЧОПЛ» та можливостей, які надає Euroquiz

  Четвер, 05 Листопада 2020 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби

27 жовтня координаторка євроклубу «ЄвроЧОПЛ» Антоніна Федорченко долучилася в ролі спікера до обласного вебінару з презентацією «Розвиток громадянської активності здобувачів освіти шляхом діяльності євроклубу: вернісаж педагогічних ідей і знахідок».

Вебінар відбувся за участі керівників районних, міських, об’єднаних територіальних громад методичних об’єднань заступників директорів з виховної роботи і мав назву: «Методичний діалог: проектування професійного розвитку педагогів з питань виховної роботи в умовах карантину та обмежувальних заходів».

Під час заходу А.Федорченко презентувала свій доробок. Основна увага у її виступі приділялася проєкту, який реалізує євроклуб за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні» реалізує екологічний проєкт «Прямуємо разом: екологічна грамотність та здорове життя». А саме ініціативи, які вже вдалося ініціювати в рамках проєкту, та плани на майбутнє. Як результат – виникло партнерське коло, тому, сподіваємося, учасників проєкту в Чернігівській області стане більше.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.