Триває проєкт «БЕЗПЕКА У ЦИФРОВОМУ ПРОСТОРІ – ЗНАЄМО ПРАВА, КОРИСТУЄМОСЯ МОЖЛИВОСТЯМИ"

  Четвер, 11 Листопада 2021 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби

10 листопада учні та учениці І курсу ЧОПЛ долучилися до інформаційної зустрічі "Безпечний інтернет", в онлайн форматі. Подія відбулася в рамках Проєкту «Безпека у цифровому просторі – знаємо права, користуємося можливостями" за підтримки Представництва ЄС в Україні.

Волонтерки 2 курсу Юлія Білик та Діана Молочко провели презентацію соціологічного дослідження, наскільки мешканці Чернігівщини обізнані щодо правил безпечної поведінки в інтернеті під час основних операцій - користування соціальними мережами, оплаті в інтернеті, знайомства тощо. А також запропонували до завантаження пам'ятку, яку створили учасники й учасниці проєкту.

У рамках зустрічі відбулася вікторина й розіграш подарунків від Представництва ЄС - бейсболок (1-2 місце, блокнотів (3-4 місце), світловідбивачів, ручок. Вітаємо переможців!

Довідково. Проєкт «Безпека у цифровому середовищі - знаємо права, користуємося можливостями" допоможе стейкхолдерам дізнатися більше про свої права та вміти їх захистити, зрозуміти, як діяти в складних ситуаціях. А також отримати поради, як критично ставитися до інформації та оточувати себе лише корисним контентом у Інтернеті.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.