Святкування Дня Європи Євроклубом "Green Land"

  П'ятниця, 20 Травня 2022 Хриплива Таїса, Олена Стебко Євроклуб "Green Land" Ромни Євроклуби

Напередодні Дня Європи в Україні до Євроклубу «GreenLand» Роменська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 Роменської міської ради завітала Таїса Хриплива, учителька англійської мови, амбасадорка міжнародної програми eTwinning+, постійна учасниця та неодноразова переможиця Всеукраїнського конкурсу проєктів для Євроклубів України.

День Європи святкується Радою Європи 5 травня, Європейським Союзом – 9 травня, а в Україні з 2003 року – у третю суботу травня, тобто 21 травня 2022 р. Святкування в ЄС насамперед спрямовані на поширення ідеї європейської ідентичності серед громадян Європейського Союзу та утвердження спільних європейських цінностей. А в Україні наші святкові заходи посилюють самоідентифікацію України як європейської держави.

Напередодні Дня Європи в Україні до Євроклубу «GreenLand» Роменська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 Роменської міської ради Роменської міської ради завітала Таїса Хриплива, учителька англійської мови, амбасадорка міжнародної програми eTwinning+, постійна учасниця та неодноразова переможиця Всеукраїнського конкурсу проєктів для Євроклубів України, за підтримки Представництва ЄС в Україні.

Пані Таїса поділилася успішним власним досвідом та перспективами розвитку цікавої форми молодіжного руху під назвою «Євроклуб», а ще ми дізналися про етапи створення та розвиток шкільних євроклубів, про особливості проєктної діяльності в навчальній програмі Європейської комісії. Щира вдячність пані Таїсі Хрипливій за отриману методичну й консультативну допомогу та цікаву зустріч! Сподіваємося на подальшу співпрацю!!!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.