Плідна співпраця Євроклубів. Європейський батл - 2022 «Пізнаємо Європу разом»

  Середа, 08 Червня 2022 Хриплива Таїса, Олена Стебко Євроклуб "Green Land" Ромни Євроклуби

Дієво, дружньо та інформативно пройшов Європейський батл -2022 «Пізнаємо Європу разом» за участі євроклубів «Green Land» Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11, євроклубів-партнерів «Європейська єдність» Кам’янської гімназії № 39 м. Кам’янське Дніпропетровської області, євроклубу "Around Europe" Великокручанської ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Велика Круча Лубенського району Полтавської області.
Онлайн-захід відбувся в рамках реалізації проєкту євроклубу «Єднаємося заради миру», що підтримується Представництвом Європейського Союзу в Україні.

Покращити знання учнівської молоді про європейську історію, економіку, культуру, сприяти формуванню усвідомлення власної ролі й значення у житті держави, причетності до європейської спільноти – це завдання, які поставили перед собою ми як організатори. Протягом онлайн-зібрання євроклубівці й евроклубівки познайомилися одне з одним. Організатором був проведений євроінтеграційний дайджест «Знай про Європейський Союз більше» та надзвичайно цікаві інтелектуальні змагання.

Наталія Пономарьова, ведуча євробатлу, оголосила правила для команд й запропонував зіграти у п’ятьох раундах, упродовж яких учасники давали відповіді на 25 запитань. У кінці Євробатлу був проведений інтерактив «Коло добрих побажань Україні».

Щира вдячність, пані Наталії Пономарьовій, координаторці євроклубу «Європейська єдність» та пані Світлані Кулініч, координаторці євроклубу "Around Europe" за співпрацю, дружню атмосферу, обмін досвідом. В онлайн-залі панувала дружна, тепла атмосфера й командний дух. Усі учасники команд отримають подарунки від Представництва ЄС в Україні.

Прямуємо разом! #EuropeanUnioninUkraine 


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.