Євроклуб "Green Land". Вивчаємо англійську з проєктом Darien Book Aid

П'ятниця, 20 Травня 2022 Хриплива Таїса, Олена Стебко Євроклуб "Green Land" Ромни Євроклуби Євроклуби
Вивчаємо екологічні проблеми та розробляємо шляхи їх вирішення використовуючи підручники, які були надані нашому закладу освіти для дітей в якості подарунка від Darien Book Aid

Глобальна ціль сталого розвитку 4, гарантує кожній дитині можливість здобути якісну освіту, яка є одним із найпотужніших і перевірених засобів розвитку суспільства. А що може бути кращим для дитини, ніж можливість здобути якісні знання, досліджувати, проводити наукові експерименти, вивчати екологічні проблеми та розробляти шляхи їх вирішення використовуючи підручники, які були надані нашому закладу освіти для дітей в якості подарунка від Darien Book Aid♥️. Ми розуміємо, наскільки в умовах сьогодення є важливим бути освіченою людиною, інтелектуалом, різносторонньою особистістю, яка любить читати книжки в оригіналі, англійською мовою і готова покращувати English reading skills. Ми переконані, що ці захоплюючі, неймовірно пізнавальні книжки стануть чудовою навчальною базою для членів Євроклубу "Green land "Роменська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 Роменської міської ради.

Усі новини євроклубу "Євроклуб "Green Land""
Вівторок, 16 Квітня 2024
Чи знєте ви, яку країну називають перлиною скандинавського півострова? Це Данія. У рамках захоплюючого проєкту Euro Voyage “На хвилі з Європою” сьогодні, 16 квітня, зустрілися 5 євроклубів, щоб провести вебквест, присвячений національному святові Королівства Данія.
П'ятниця, 23 Лютого 2024
А ви знаєте, хто така Gay Browne? Впевнені, що ні. Ми і самі донедавна не чули про неї. Обговорюючи новий проєкт, шукаючи необхідні матеріали, члени Євроклубу “Green Land” натрапили на цікаву інформацію про цю неординарну людину.
Середа, 08 Червня 2022
Дієво, дружньо та інформативно пройшов Європейський батл -2022 «Пізнаємо Європу разом» за участі євроклубів «Green Land» Роменської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11, євроклубів-партнерів «Європейська єдність» Кам’янської гімназії № 39 м. Кам’янське Дніпропетровської області, євроклубу "Around Europe" Великокручанської ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Велика Круча Лубенського району Полтавської області.
Онлайн-захід відбувся в рамках реалізації проєкту євроклубу «Єднаємося заради миру», що підтримується Представництвом Європейського Союзу в Україні.
П'ятниця, 20 Травня 2022
Вишиті візерунками сорочки – відображення цінностей, традицій, культури та історії українського народу. 19 травня 2022 р. відзначається Всесвітній День вишиванки – свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.