Перлина Скандинавського півострова

  Вівторок, 16 Квітня 2024 Хриплива Таїса, Олена Стебко Євроклуб "Green Land" Ромни Євроклуби

Чи знєте ви, яку країну називають перлиною скандинавського півострова? Це Данія. У рамках захоплюючого проєкту Euro Voyage “На хвилі з Європою” сьогодні, 16 квітня, зустрілися 5 євроклубів, щоб провести вебквест, присвячений національному святові Королівства Данія.

У зустрічі взяли участь Євроклуб "Green Land", Роменська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 11, Євроклуб "Step by step" Новопетрівський ліцей, Київська обл., Євроклуб "Серце Європи" Погарщінська ЗЗСО І-ІІ ст., Полтавська обл., Євроклуб "Teen Club", Роменська міська МАН, Сумська обл., Євроклуб "Around Europe", Великокручанська гімназія, Полтавська область. Учасники провели вебквест, присвячений національному святові Королівства Данія. Усього 31 людина. Це не була звичайна зустріч – діти просто слухали чи дивились фото. Ні. Вони ділились своїми знаннями, а їх, повірте, було чимало.

Діти переглянули коротеньке відео, після якого євроклубівці пограли у Kahoot. Приємно відзначити, що неабияку активність проявили члени євроклубу "Step by step" Новопетрівського ліцею. По-перше, це були наймолодші учасники ( 5 кл.). По-друге, вони вперше познайомились з Kahoot, але чудово справились як і з входом у гру, так і з завданнями. Всі учасники набрали велику кількість балів, але перемогу отримали:

І м.- Ельдар (Великокручанська гімназія),

ІІ м.- Анастасія (Роменська ЗОШ І-ІІІ ст. № 11)

ІІІ м.- Поліна (Новопетрівський ліцей).

Наразі євроклубівці знають, що слово Данія «означає лісова країна», що до Королівства належить 443 острови. Улюблений вид спорту- футбол, а улюблений транспорт – велосипед. А ще добре запам’ятали, що національна страва в країні – картопля. І данські бутерброди зовуться смореброди. Вони багатоярусні та смачні. Зустріч закінчилась роботою у Mentimeter та фідбеком. Велика вдячніть євроклубівцям та їх координаторам.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.