Знайомство з Gay Browne

  П'ятниця, 23 Лютого 2024 Хриплива Таїса, Олена Стебко Євроклуб "Green Land" Ромни Євроклуби

А ви знаєте, хто така Gay Browne? Впевнені, що ні. Ми і самі донедавна не чули про неї. Обговорюючи новий проєкт, шукаючи необхідні матеріали, члени Євроклубу “Green Land” натрапили на цікаву інформацію про цю неординарну людину.

Так хто ж вона, Gay Browne? Вона є захисником навколишнього середовища, гуманітарієм і є засновником Greenopia: вичерпного посібника для понад 110 000 сталих підприємств, які допомагають споживачам позитивно впливати на їх особисте здоров’я, робити покупки та жити екологічно. Гай Браун також консультант з охорони навколишнього середовища та автор книги «Жити з зеленим серцем», яка зробила місією свого життя навчати людей тому, як вести більш екологічний і здоровий спосіб життя та як залишити легший слід на цій землі. І її книга є посібником для навчання та впровадження.

Гай вміло переводить розмову з широкомасштабних екологічних проблем на окремі, які сприяють особистому екологічному здоров’ю. Ось що ми дізнались про цю американку зі штату Каліфорнія. Навіть не роздумуючи, вирішили віднайти контакти письменниці та написати їй листа, щоб запросити до свого проєкту. Яке ж було наше здивування, коли ми 22 лютого о 10.00 написали їй листа, а о 16.00 вже отримали відповідь. Читайте і ви цей лист.

Thank you for your email and yes, I would be happy to speak to your students. I work with a group called Captain Planet that has a “Green Heart Challenge”. Perhaps I can connect you with them too, because it might be nice for Atlanta kids to meet kids in Ukraine, and they would have more fun. I always like to talk about my book and my experience and being a Green mom, and how I got onto the journey of having a green life. What are the ages of the students you teach? We should probably set up a zoom to talk further? Here is the link on Captain Planet..

https://captainplanetfoundation.org/programs/planeteer-alliance/green-heart-challenge/ Thank you for your interest! Gay Gay Browne 310-864-3271


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.