Євроклуб "Сучасник"(м.Кам'янське) збирає друзів

  П'ятниця, 27 Квітня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби

20 квітня євроклубівці 12,35 та 22 шкіл м.Кам'янського зустрілися на цікавому ворк-шопі"Кроки до створення дитячих громадських організацій".

Метою заходу, який запропонували члени євроклубу "Сучасник" (проводиться в рамках проекту для євроклубів Представництва ЄС в Україні) було знайомство з досвідом створення ГО в Швеції та Україні, мотивація молоді до активної громадської та волонтерської діяльності, формування навичок продуктивної співпраці.

Своїм досвідом поділився особливий гість - Влад Кулініч, член ГО, ініціатор та натхненник акцій "Ніч кіно" та "День вуличної музики"в нашому місті. Проходив ворк-шоп за методикою "рівний - рівному "ученицями 8 кл. Тарасовою О. та Пойдою В.

Учасники працювали над створенням проектів власних ГО та їх креативною презентацією. Підсумком спільної роботи стало бажання брати участь в житті рідного міста та громади. Така форма співпраці євроклубів міста викликала захват та позитивні емоції учасників.

Ось декілька відгуків:"Все круто","Давайте частіше зустрічатися!". Можливо і інші євроклуби зацікавить така форма співпраці?


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.