Зустріч членів євроклуба "Сучасник" з народним депутатом України

  Вівторок, 15 Травня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби

10 травня відбулася зустріч членів євроклубу "Сучасник" 12 школи м. Кам'янського з народним депутатом України Дідечем Валентином Володимировичем.

Євроклубівкам 12 школи пощастило зустрітися з щирим, доброзичливим, відкритим до спілкування, дійсно європейським політиком.

Народний депутат Дідич В.В. разом з директором гуманітарного деапартаменту Оніщенко Т.Я. та депутатом міської ради Демішевою О.В. відвідали нашу школу в рамках благодійного проекту "Сучасне комп'ютерне обладнання для Нової української школи", який започаткував депутат.

Євроклубівці розказали гостю про діяльність євроклубу, участь у всеукраїнських, обласних та міжнародних проектах, які стали можливі завдяки подарованим Валентином Володимировичем інтерактивним комп'ютерним комплексам. Саме за допомогою комп'ютерного обладнання відбуваються скайп-зустрічі з школою-партнером в Римі (Італія), проходять ворк-шопи, відео-конференції, створюються відеоролики тощо.

Валентин Володимирович відзначив, що потрібно розбудовувати свою країну на основі європейських цінностей та можливостей, розказав про власну співпрацю з італійськими парламентарями та запропонував членам євроклубу відвідати Верховну Раду в рамках ще одного його проекту.

Сподіваємося на продовження співраці.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.