Загальношкільний флеш-моб "Ми за мир!"

  П'ятниця, 21 Вересня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби

У КЗ «Середня загальноосвітня школа №12» м. Кам’янського уже стало традицією відзначати Міжнародний день миру особливим способом. 20 вересня цього року за ініціативи учнівського самоврядування та членів євроклубу "Сучасник" відбувся загальношкільний флешмоб. І вчителі, і шкільна адміністрація також долучились до цього дійства. У флешмобі брало участь більше, ніж 140 учнів.

Цьогоріч діти вишикувались під гаслом «Ми за мир в Україні та всьому світі» на подвір’ї школи. Найбільше патріотичне піднесення панувало під час конкурсу малюнку на асфальті.

Кожен клас креативно розфарбував свою частину єдиної композиції. В результаті з’явилось ціле композиційне полотно з закликом до мирного співіснування всіх людей.

Треба сказати, що подібні заходи відбуваються в школі досить часто. Влітку в таборі «Веселий вулик» не менш цікавими для дітей виявилися акції «День Сонця» та «День захисту довкілля».

За словами старшокласників, такі акції дуже позитивно впливають на формування національної свідомості та патріотичного духу в дітей. У такий непростий для України час це надзвичайно важливо, тому вихованці СЗШ №12 закликають усіх не бути байдужими до питання миру, адже саме від нас залежить доля не тільки нашої країни, але й усього світу.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.