Віртуальна подорож європейськими музеями євроклубівців"Сучасника"

Субота, 08 Грудня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби Євроклуби
Підходить до завершення 2018 рік - Рік збереження європейської культурної спадщини. Звичайно,вивчати,шанувати,зберігати культурні надбання людства потрібно постійно,але саме привернути до цього увагу і прагнули ЮНЕСКО та ЄС.

В рамках заходів Року збереження європейської культурної спадщини євроклубівці 12 школи підготували відкрите засідання присвячене найцікавішим європейським музеям.

Мова йшла про музей Моцарта в Австрії, бельгійський музей шоколаду,музей,присвячений графу Дракулі,Лувр та Дрезденську галерею. І хоча подорож була віртуальною,але емоції та враження були справжніми!

Усі новини євроклубу "Євроклуб "Сучасник""
Понеділок, 21 Червня 2021
Частину літніх канікул євроклубівці гімназії 12 м.Кам'янського присвятили реалізації краєзнавчого проєкту, який став можливим за підтримки ГО "CRISP" з Берліна. Та подискутували з видатним скульптором Гарніком Хачатряном.
Середа, 19 Травня 2021
В рамках відзначення Дня Європи в Україні в гімназії №12 відбулося багато яскравих і цікавих подій, які охопили весь тиждень.
Середа, 28 Квітня 2021
Євроклубівці 12 гімназії м.Камянське взяли активну участь в шкільному тижні активізму, який проходив в рамках проєкту "Спільно Сильно" під девізом "Бери Роби Твори."
Середа, 28 Квітня 2021
28 04.21 для четверокласників 12 гімназії координатор шкільного євроклубу "Сучасник"(Чирва В.В.) провела незвичайний урок про Європейський Союз.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.