Як ЄвроКлубівці «Країнами та континентами» МЗШ № 45 м. Миколаєва святкували Різдво та Новий рік.

Вівторок, 15 Січня 2019 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби Євроклуби
І Різдво, і Новий рік полюбляють усі люди. Це свято – надія на покращення життя, на щось нове і цікаве. Тому ми вирішили почати свято заздалегідь.

 З 1 грудня були зроблені фото зони: це і олені з санями, і «Поляна сніговиків», великі ляльки на кожному поверсі, які символізували Зиму, Снігурку, Сніжну королеву та інші зимові персонажі. Вся малеча, їх батьки, гості з задоволенням фотографувалися на фоні цих зон.

І вже з 1 грудня в школі відчувалося свято. Потім були завдання – зробити своїми руками, за допомогою батьків, якісь новорічні вироби, малюнки та стінні газети. По радіотрансляції звучали новорічні пісні та вітання.

А ще вихованці підготували та читали історію Нового року та Різдва. А 19 грудня ми святкували День Святого Миколая.

В початковій школі він прийшов до всіх діток разом зі своїми помічниками, були веселі розваги, звучали вірші до цього дня. Всі учні отримали завдання – дома відсвяткувати Різдво і Новий рік. Ось так ми зустріли 2019 рік.

 

 

Усі новини євроклубу ""Країнами та континентами""
Вівторок, 05 Жовтня 2021
Спочатку 4 жовтня у Європі, а потім і у світі стали відзначати Всесвітній день тварин, щоб нагадати про права тварин - кожного дня тварини опиняються на межі зникнення.
Субота, 25 Вересня 2021
Такий проєкт проводять євроклуб «Країнами та континентами» у партнерстві з миколаївським молодіжним євроклубом «Діалог», який виграв у конкурсі проєктів Представництва Європейського Союзу в Україні. Ми обрали тему екології, тому що це надзвичайно актуально.
Вівторок, 17 Серпня 2021
У країнах Європейського Союзу поважають спорт і здоровий спосіб життя. Звичайно, наші євроклубівці теж вирішили показати приклад
Неділя, 04 Липня 2021
Так назвали конкурс малюнків члени євроклубу «Країнами та континентами» Миколаївської загальноосвітньої школи I – III ступенів № 45. А ще так називається проєкт, який команда євроклубу виграла у конкурсі проєктів для євроклубів України від Представництва ЄС в Україні.

Більше новин Мереж ЄС
П'ятниця, 28 Червня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби Євроклуби
З нагоди цього дня в Дніпровському євроклубі "Без кордонів" зібрались діти на квіз-тайм "Моя Україна".
Четвер, 27 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
Ну от і настало довгоочікуване літечко, а з ним і неменш довгоочікувані канікули. А яке ж найцікавіше заняття влітку на канікулах? Звичайно - подорожі!
Четвер, 20 Червня 2024 Поточняк Тетяна Романівна Євроклуб "Тернопільська обласна бібліотека для дітей" м. Тернопіль Євроклуби Євроклуби
З нагоди Дня Португалії у бібліотеці відбулася зустріч євроклубівців.