Новини мереж ЄС

  Четвер, 27 Червня 2019 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
24 червня у Хабі "Говерла" пройшла Майстерня зі створення та діяльності громадських організацій для євроклубів Харківської області.
  Четвер, 27 Червня 2019 Катерина Павлюк Публічна бібліотека для дітей м. Радехів Радехів Бібліотеки
27.06.2019 р. у Публічній бібліотеці для дітей м. Радехів відбулося відкриття куточка "Європа - наш спільний дім"
  Четвер, 27 Червня 2019 Шевченко Інна Миколаївна Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.Є.Маланюка Кропивницький Бібліотеки
Протягом вуличної акції до Дня молоді було оформлено Куточок Європейського Союзу: «ЄС на книжковій полиці». Отримана література представлена в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».
  Четвер, 27 Червня 2019 Колодницька Тетяна Сергіївна Івано-Франківська обласна бібліотека для дітей Івано-Франківськ Бібліотеки
Городенківська центральна бібліотека для дітей приєдналась до участі у проекті «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні». Проект запроваджений Представництвом Європейського Союзу в Україні з метою розширення інформаційних ресурсів бібліотек, популяризації знань про ЄС та європейську інтеграцію України.
  Середа, 26 Червня 2019 Бублясь Раїса Іванівна Бібліотека для дітей Городоцької міської ради Городок Бібліотеки
У Городоцькій бібліотеці для дітей облаштовано інформаційний куточок «ЄС на книжковій полиці» за допомогою представництва ЄС в Україні.
  Середа, 26 Червня 2019 Людмила Шульга Бібліотеки України смт. Оржиця Бібліотеки
Цікаво та пізнавально пройшов захід для учнів 1-4 класів Cтароіржавецької загальноосвітньої школи. Захід проводився з метою виховання в учнів поваги до національних, духовних, культурних надбань європейських народів; формування пізнавальної, інтелектуальної, творчої активності користувачів.
  Середа, 26 Червня 2019 Браславська Людмила Іванівна Маньківська ЦРБ смт. Маньківка Бібліотеки
В читальному залі Маньківської ЦРБ оформлено куточок #EUBOOKSHELF
  Середа, 26 Червня 2019 Lyudmila Garaschuk Кам'янець-Подільська районна бібліотека для дітей с. Довжок Бібліотеки
Інтернет-круїз
  Вівторок, 25 Червня 2019 Божик Сніжана Анатоліївна Ярмолинецька районна бібліотека для дітей смт.Ярмолинці Бібліотеки
Завдяки проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» від Представництва ЄС в Україні в Ярмолинецькій бібліотеці для дітей відбулась презентація куточку Європейського Союзу під назвою «Мандрівка Європою».
  Вівторок, 25 Червня 2019 Жайворонок Тетяна Анатоліївна Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім.В.О.Лягіна Миколаїв Бібліотеки
До святкування дня Європи 24 травня працівники відділу обслуговування читачів дошкільного віку та учнів 1-4 класів Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна провели Європейський couh «Подорож Європейськими країнами» разом з учнями 2-а класу школи №59.
  Понеділок, 24 Червня 2019 Ганна Славець Міжгірська районна бібліотека для дітей ім.В.С.Гренджі-Донського Міжгір'я Бібліотеки
20 червня 2019 року відбулася в Міжгірській районній бібліотеці для дітей ім. В.С. Гренджі-Донського презентація куточку "ЄС на книжковій полиці" для дітей літного табору відпочинку "Сім'я - це шлях до щастя"
  Понеділок, 24 Червня 2019 Жайворонок Тетяна Анатоліївна Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім.В.О.Лягіна Миколаїв Бібліотеки
21 травня, під час професійного заходу 16 бібліотек для дітей Миколаївської області отримали шоу-бокси та добірку матеріалів з метою європейської просвіти своїх читачів-дітей на місцях, а також консультацію щодо створення "Kуточку Європейського Союзу" в установах.
  Понеділок, 24 Червня 2019 Жайворонок Тетяна Анатоліївна Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім.В.О.Лягіна Миколаїв Бібліотеки
20 травня в обласну бібліотеку для дітей ім. В. О. Лягіна завітали учні 8 класу школи – інтернату № 4 на євроквест «Ми-українці, ми-європейці».
  Субота, 22 Червня 2019 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби
Євроклубівки ХСШ 73 "Бджілка" Немишлянського району - учасниці тренінгу "Як поколінню Z будувати Кар'єру & Бізнес?"
  П'ятниця, 21 Червня 2019 Людмила Шульга Бібліотеки України смт. Оржиця Бібліотеки
"ЄС на книжковій полиці" створено в Оржицькій бібліотеці для дітей. Презентація Куточку Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці»,відбулася разом із учнями 7 –б класу Оржицької ЗОШ 1-3 ст. ім. І.Франка, які саме 5 червня разом із класним керівником завітали до бібліотеки.
Даний куточок допоможе користувачам бібліотеки підібрати літературу та поповнити свої знання про Європейський Союз.
  Четвер, 20 Червня 2019 Онищенко Олена Анатоліївна Диканська районна бібліотека для дітей Диканька Бібліотеки
Для вихованців пришкільного табору "Сонячний" у читальній залі Диканської районної бібліотеки для дітей Полтавської області була проведена вікторина-гра "Чарівними шляхами казкової Європи".
  Четвер, 20 Червня 2019 Шаталіна Людмила Олександрівна Куточок Європейського Союзу: "ЄС на книжковій полиці" Бахмут Бібліотеки
18 червня 2019 року в міській бібліотеці для дітей м. Бахмут відбулася неймовірна подорож-діалог до країн Євросоюзу англійською мовою.
  Четвер, 20 Червня 2019 Онищенко Олена Анатоліївна Диканська районна бібліотека для дітей Диканька Бібліотеки
У рамках проекту "Інформаційна підтримка ЄС-бібліотекам для дітей в Україні" Диканська районна бібліотека для дітей Полтавської області теж залучилася до оформлення Куточка Європейського Союзу "ЄС на книжковій полиці".
  Середа, 19 Червня 2019 Меньків Галина Іванівна Бучацька центральна бібліотека для дітей Бучач Бібліотеки
В рамках проєкту «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотеками для дітей та юнацтва в Україні» в Бучацькій центральній бібліотеці для дітей оформлено Куточок Європейського Союзу "ЄС на книжковій полиці" – «Європа – наш спільний дім».
  Вівторок, 18 Червня 2019 Гребенюк Тамара Валентинівна Новоодеська районна бібліотека для дітей Нова Одеса Бібліотеки
18 червня 2019 року в Новоодеській районній бібліотеці для дітей було проведено заочне турне "Мандруємо Європою"
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.