Новини мереж ЄС

  Середа, 21 Листопада 2018 Мірошниченко Світлана Анатоліївна Патріоти Київ Євроклуби
Арт-виставка робіт учнів, присвячених цій сумній даті
  Середа, 21 Листопада 2018 Свєтлакова Марія Андріївна Інформаційний центр ЄС Маріуполь ІЦ ЄС
Майстер-клас для школярів "Кроками по Європі" в рамках Форуму кар’єри «Живи та працюй в Україні» в м. Маріуполь.
  Понеділок, 19 Листопада 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
19 листопада команда євроклубівок 12 школи м.Кам'янського отримала довгоочікувані подарунки за участь в конкурсі проектів про Глобальні цілі.
  Понеділок, 19 Листопада 2018 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Учні нашої школи на запрошення Центру Європейської Інформації (ЦЄІ) в місті Луцьку взяли участь у виставці «Європейський вибір молоді». До участі приймалися роботи з декоративного та образотворчого мистецтва шкіл м. Луцька та Луцького району.
  Неділя, 18 Листопада 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
16 листопада традиційно шкільний євроклуб Кам`янської гімназії № 39 відзначив Міжнародний День Толерантністі. Під час проведення тренінгу "Толерантність - шлях до миру і злагоди" учні ознайомились з поняттям толерантності, ознаками толерантної людини, мали нагоду відпрацювати у конкретних шкільних ситуаціях модель толерантної поведінки.
  Неділя, 11 Листопада 2018 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби
Товариство Польської Культури "Полонія Семпер Фіделіс" та Євроклуб "Діалог" провели спільний захід, присвячений 100-річчю незалежності Республіки Польща.
  Середа, 07 Листопада 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
На чергове засідання до євроклубівців КУ ССШ № 29 м. Суми завітала волонтерка з Туреччини- чарівна Göksu Öz зі своїми друзями-волонтерами.
  Вівторок, 06 Листопада 2018 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Євроклуб «Сузір’я» ЗОШ І-ІІІ ступеня села Піддубці Луцького району Волинської області вирішив спільно з активістами учнівського самоврядування провести дискусійний клуб «Права і обов’язки учнів в Україні та Європі». Символічно, що такий захід відбувся якраз 1 листопада – у день 25-річчя вступу у силу Маастрихтської угоди про створення Євросоюзу.
  Неділя, 04 Листопада 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
В останній день осінніх канікул до євроклубівців КУ ССШ № 29 м. Сум завітала волонтер з сонячної Туреччини.
  Неділя, 04 Листопада 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
28 жовтня - день визволення України від нацистських загарбників вписаний до національного календаря сучасної України. Будемо пам’ятати і не забувати!
  Неділя, 04 Листопада 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
"Мозколомні перерви" від шкільного євроклубу "Euroworld" КЗШ №114 за підтримки навчального центру «ЛандауЦентр» Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
  Неділя, 28 Жовтня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Чи хотіли б Ви бути значимим для оточуючих? А чи намагалися вплинути на ситуацію у країні (чи хоча б у рідному місті)? З нагоди European Local Democracy Week євроклубівці КУ ССШ № 29, КУ ЗОШ № 23 та КУ ЗОШ №12 м. Сум відвідали Сумську обласну державну адміністрацію та Сумську міську раду.
  Субота, 27 Жовтня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
25 – 26 жовтня євроклубівки 12 школи м.Камянського разом з євроклубівцями шкіл області долучилися до першої Всеукраїнської імітаційнійної гри – виборах до Парламенту «Партія моєї мрії»(в рамках проекту "М18"), яка проводилася в Молодіжному центрі міжнародного партнерства, позашкільної та неформальної освіти «Освіторіум» (м.Дніпро).
  Середа, 24 Жовтня 2018 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби
Євроклуби-партнери «Бджілка» (ХСШ № 73) і «U Can» (ХЗОШ № 160) провели семінар «Діяльність Євроклубів у форматі концепції НУШ» для кураторів Євроклубів, відповідальних за шкільне самоврядування Немишлянського району м. Харкова.
  Середа, 24 Жовтня 2018 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби
19 жовтня 2018 року відбулося чергове ток-шоу у форматі "Гість клубу" Миколаївського міського ЄвроКлубу "Діалог" для лідерів учнівського самоврядування шкіл міста та області. Темою цієї зустрічі стали проекти Представництва ЄС для школярів та вчителів, та технології написання грантових заявок.
  Неділя, 21 Жовтня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
19 жовтня членкині євроклубу "Сучасник" взяли участь в тренінзі "Мій план дій: співпрацюємо в соціальному проекті"(м.Дніпро), який проводили тренери організації"Вчителі за демократію і партнерство".
  Неділя, 21 Жовтня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
Вівторок 16 жовтня був дуже хвилюючим та радісним для учнів та учениць 7-А КЗШ №114, перше чергування по школі!
  Неділя, 21 Жовтня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
12 жовтня в рамках євроклубівського проекту "Україна - країна європейська" учасниці євроклубу "Сучасник" та його координатор відвідали Національний парк "Софіївка" (м.Умань).
  Неділя, 21 Жовтня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Зустрівшись зі своїми однодумцями (євроклубівцями КУ ЗОШ № 23, координатор пані Світлана Попова ), євроклубівці КУ ССШ № 29 (кординатори пані Олена Золотавіна та пані Тетяна Остапенко) намагалися знайти відповідь на запитання “ Що таке демократія?”
  Вівторок, 16 Жовтня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Найактивніші євроклубівці КУ ССШ № 29 долучилися до участі у тренінгу в режимі on-line по відзначенню GLOBAL DIGNITY DAY.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.