Новини мереж ЄС

  Неділя, 13 Травня 2018 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
Проводити дослідницьку роботу виявилось дуже цікавою справою. Ми дізнались багато цікавих фактів про своє місто та навчались працювати у команді. Напередодні регіональної зустрічі з євроклубами м. Сум та м. Охтирки для презентації європейського сліду у наших містах 12 травня 2018 року. Ми зробили невелику презентацію.
  Субота, 12 Травня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Представниці євроклубу "Сучасник"(12 школа, м.Кам'янське) в рамках проекту від Представництва ЄС в Україні взяли участь в міському тренінзі для активної учнівської молоді"Як стати молодіжним лідером".
  П'ятниця, 11 Травня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
10 травня в рамках реалізації Проекту євроклуба «Толерантність єднає європейців» був проведений тренінг «Толерантність і права людини – основа європейських цінностей». Для проведення тренінгу були запрошені Анастасія Черненко та Людмила Карпова. Дівчата є волонтерками ГО «Європейська молодіжна спільнота». Анастасія Черненко - випускниця Проекту EU Study Days, Людмила Карпова – випускниця програми Еразмус+.
  П'ятниця, 11 Травня 2018 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Цьогоріч євроклубівці узялися за розробку і реалізацію проекту «Моє деревце – частинка європейського саду». Задумом проекту було об’єднання у екологічній акції трьох шкіл – ЗЗСО І-ІІІ ст.. с. Піддубці, НВК «Гімназія №14 імені Василя Сухомлинського» м. Луцька та школи сільськогосподарського напрямку Ля Віль Даві (м. Сент-Брійо, Франція).
  П'ятниця, 11 Травня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Ми живимо на прекрасній планеті, яка дарує нам усі свої багатства, віддає усе безкорисно, наче мати.
  П'ятниця, 11 Травня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Травень багатий на свята, одним з яких є День Європи
  П'ятниця, 11 Травня 2018 Euroquiz
Інформаційний центр Європейського Союзу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» запрошує до участі у «Дні кар’єри ЄС», який відбудеться 15 травня 2018 р., з 10.00 по 16.00 за адресою вул. Шевченка, 57.
  Четвер, 10 Травня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Члени євроклубу "Євроstella" Охтирської гімназії продовжують працювати над проектом "Європейський слід в наших містах". Охтирка -невеликий районний центр, але пройшовши його вулицями, розумієш , що українське коріння тісно поєдналося із європейськими традиціями. Учениці 7 класу Лихман Ангеліна та Андрющенко Вікторія знайшли в історії міста надзвичайну інформацію про візитівку нашого міста. Жителі Охтирки пишаєються такою архітектурною пам’яткою, як знаменитий Свято-Покровський кафедральний собор —яскравий взірець українського бароко середини XVIII століття; історико - архітектурна пам'ятка національного значення. Якщо дивитись на нього з висоти пташиного польоту, схожий за формою на корабель . Проект Покровського Собору розроблявся в майстерні видатного зодчого Варфоломія Растреллі, архітектора італійського (флорентійського) походження, котрий народився й виріс у Парижі, Франція. Чи не європейський слід в українському місті?
  Четвер, 10 Травня 2018 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
Члени Євроклубу "Dream Team" Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст. Полтавської області долучилися до проекту "Європейський слід" у наших містах
  Середа, 09 Травня 2018 Країло Оксана Анатоліївна Євроклуб "Вікно в Європу" селоЛучинець Євроклуби
Благодійна акція "Європейське містечко" запрошує друзів.
  Середа, 09 Травня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Європейський слід у м.Суми. Дослідження тривають…
  Середа, 09 Травня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
Євроклуб "Euroworld" Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №114 в рамках святкування Дня Європи в Україні пропонуємо всім бажаючим взяти участь у ІІІ Всеукраїнській "Євровікторині-2018".
  Вівторок, 08 Травня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Члени євроклубу "Євроstella" Охтирської гімназії радо долучилися до створення спільного проекту для реалізації із партнерами із Мережу євроклубів Сумщини та Харкова.
  Вівторок, 08 Травня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
До 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 73-ї річниці завершення Другої світової війни» євроклуб «Європейська єдність» Кам`янської гімназії № 39 протягом року розробив і реалізував Проект «1939-1945: Неписана історія. Розкажіть, як ваша родина пережила Другу світову».
  Вівторок, 08 Травня 2018 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
Євроклуб "Dream Team" Плосківської ЗОШ І-ІІІ ст. Полтавської області взяв участь у відеоконференціі з учнями різних європейських країн
  Понеділок, 07 Травня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
4 квітня у рамках реалізації Проекту євроклубу «Толерантність єднає європейців» був проведених тренінг «Стоп булінг: попередження жорстокості та насильства серед підлітків».
  Субота, 05 Травня 2018 Тарнавський Омелян Романович Євроклуб імені Жана Моне Чернівці Євроклуби
Євроклуб ім. Жана Моне ЧНУ ім. Юрія Федьковича в рамках проекту "Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні" проводив тренінги про ЄС для старшокласників
  Субота, 05 Травня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Члени євроклубу "Сучасник"(м.Камянське) долучилися до проекту "Автостопом по Європі", який започаткували в міському пункті європейської інформації
  Субота, 05 Травня 2018 Кулик Анастасія Іванівна Інформаційний центр Європейського Союзу при Херсонському державному університеті Херсон ІЦ ЄС
Інформаційний центр ЄС запрошує на «День кар’єри» у місті Херсон від Представництва Європейського Союзу в Україні, що відбудеться 17 травня 2018 р., з 12.00 до 17.00 у Херсонському державному університеті (головний корпус ХДУ, хол на 1-му поверсі приміщення університету, вул. Університетська, 27). Ти знайдеш все, що потрібно для якісного професійного розвитку та старту кар’єри у компанії своєї мрії за європейськими стандартами.
  Субота, 05 Травня 2018 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
Незвичайне засідання євроклубу "EuroMix". В рамках проекту пізнаємо Україну та Європу через позитив та з метою підготовки до Дня Європи була проведена гра "Європа. Запитання та відповіді".
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.