Новини мереж ЄС

  П'ятниця, 01 Березня 2019 Руда Тетяна Анатоліївна Євро.ua смт Черкаське Новомосковський район Євроклуби
Під гаслом « Про зимуючих птахів, друже,пам’ятай!
Щоб весну вам принесла пісня їх дзвінка!
В Черкаській ЗОШ І—ІІІ ст. Новомосковського району Дніпропетровської області проведено акцію.
  П'ятниця, 01 Березня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться 18 березня 2020 року в Житомирському національному агроекологічному університеті, за адресою: Старий бульвар, 7, м. Житомир.
  Четвер, 28 Лютого 2019 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби
Омбудсмен Євроклубу ХСШ 73 Катвалян Володимир взяв участь у роботі Правової корпорації ХМОУС.
  Середа, 27 Лютого 2019 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
15 лютого - Всесвітній день онкохворої дитини. Благодійний фонд "Таблеточки" започаткував благодійну акцію для шкіл України "Монетки діткам", яка полягає в тому, що доєднатися до благодійності можуть абсолютно всі діти, тому що благодійний внесок - лише декілька монет.
  Середа, 27 Лютого 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
Євроклубівці ШЄК «ЄДНІСТЬ» розпочали участь у заходах проекту «Молодь вивчає і змінює світ», що реалізується в рамках проекту Представництва Європейського Союзу в Україні «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні» та втілюється євроклубом «ЄДНІСТЬ»
Згідно плану роботи над проектом 25 лютого 2019 року євроклубівці стали учасниками заходу «Зустріч з успішними людьми «Вони змінюють світ».
  Вівторок, 26 Лютого 2019 Світлана Жильцова Інформаційний центр ЄС у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса Вінниця ІЦ ЄС
27 лютого 2019 року з 10:00 по 16:00 на базі Інформаційного центру ЄС при Донецькому національному університеті імені Василя Стуса та за підтримки Представництва ЄС в Україні відбудеться тренінг «Україна-Європа-Молодь» у м. Вінниця за адресою: вул. 600-річчя, 21, 7 поверх, актова зала.
  Вівторок, 26 Лютого 2019 Горбенко Валентина Миколаївна Євроклуб “Linking Hearts” Черкаси Євроклуби
Черкаська спеціалізована школа I-III ступенів №28 імені Т.Г.Шевченка Черкаської міської ради
Черкаської області
  Понеділок, 25 Лютого 2019 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
22 лютого команда "Сучасник"12 школи м.Камянського взяла участь у Фінальному Всеукраїнському форумі учнівських соціальних проектів "План дій. Взялися і зробили!", який проходив в м.Київ
  Понеділок, 25 Лютого 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Учні Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Охтирської міської ради Сумської області долучилися до проекту RAK Days (Random Acts of Kindness Days) (Тижня прояву спонтанної доброти).
  Понеділок, 25 Лютого 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Міжнародний євроклуб «PRIME STAR» став активним членом Мережі євроклубів Сумщини та активно співпрацює з ГО "Центр Євроініціатив".
  Понеділок, 25 Лютого 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Нещодавно створений Міжнародний євроклуб «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 став активним учасником Євровікторини.
  Понеділок, 25 Лютого 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Вітайте нового члена небайдужої спільноти тих, хто переймається питанням формування громадян світу, молодих лідерів, здатних перейматися питаннями збереження довкілля, гарантуванням прав та свобод людей, рівності та національної ідентичності, тих, хто сприяє усвідомленню спільних європейських цінностей та підготовці молоді до життя і праці в об`єднаній Європі –міжнародний євроклуб «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 Охтирської міської ради Сумської області (керівник Oksana Myronyak).
  Понеділок, 25 Лютого 2019 Нудьга Віта Олександрівна Євроклуб "Європейський вектор" Дніпро Євроклуби
Євроклуб "Європейський вектор" відзначив двома заходами День соціальної справедливості. Дискусія, гра та зустріч із представниками юридичної установи зумовили обговорення проблематики соціальної справедливості і несправедливості у нашому суспільстві
  Понеділок, 25 Лютого 2019 Струбицька Ольга Володимирівна Єврохаб "Єврозоря" Луцької ЗОШ №25 Луцьк Євроклуби
Ми стартували! І хоча вдруге наш конкурсний проект не пройшов відбір на перемогу, ми вирішили не здаватися без бою. Отож цікаві заходи та ініціативи будемо реалізовувати з честю, щирістю та вірою у їх поширення.
  Неділя, 24 Лютого 2019 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби
Знову відбулася зустріч у Клубі Знавців «Європейський калейдоскоп», яку організував Миколаївський Євроклуб «Країнами та континентами». За ігровий стіл сіли учні 7-8 та 9-11 класів.
  Неділя, 24 Лютого 2019 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
Як приємно завершити свій учбовий день чимось яскравим і смачненьким! Саме тому в рамках програми HealthySchools UA для євроклубівців був проведений майстер-клас з виготовлення найбільш корисного десерту - фруктового салату.
  Неділя, 24 Лютого 2019 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
Ми хочемо жити в безпечному середовищі, і ми самі можемо багато чого зробити, щоб протидіяти булінгу!
  Неділя, 24 Лютого 2019 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
"Мозколомні перерви" відбулися за підтримки навчального «ЛандауЦентру» Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
  Неділя, 24 Лютого 2019 Euroquiz
22 лютого 2019 року в Міжнародному інформаційно-контактному центрі імені Вітовта члени ЦДД Кременчуцького №4 «Кремінь» були учасниками засідання клубу друзів Вітовта.
На зустріч завітали активісти МДО "Армія Добра", центрів дитячої дипломатії, педагоги.
  Субота, 23 Лютого 2019 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби
Співпраця Євроклубу ХСШ 73 з партнерами у профілактиці шкідливих звичок.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.