Новини мереж ЄС

  Середа, 13 Березня 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
У січні-червні 2019 року Румунія є країною, яка головує в ЄС. Ця держава південно-західний сусід України.
  Вівторок, 12 Березня 2019 library admin - Бібліотеки Київ Бібліотеки
Представництво ЄС в Україні запрошує керівників та методистів обласних бібліотек для дітей та юнацтва Північних та Східних регіонів України взяти участь у тренінгу 15 березня 2019 року в м. Суми. Тренінг буде відбуватися в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».
  Понеділок, 11 Березня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб " Європейська єдність" Кам'янської гімназії 39 провів інтелектуальний марафон з метою поглибити знання учнів про життєвий і творчий шлях Тараса Григоровича Шевченка.
  Понеділок, 11 Березня 2019 Euroquiz
Активні учасники Центру дитячої дипломатії Кременчуцького ліцею №4 «Кремінь» відвідали Вищу школу управління і адміністрації в м.Ополє (Польща).
  Неділя, 10 Березня 2019 Euroquiz
Представники Центру дитячої дипломатії «Україна.Європа.Світ» Кременчуцького ліцею №4 «Кремінь» відвідали Румунію.
  Субота, 09 Березня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб « Європейська єдність» відкриває для багатьох випускників гімназії двері у світ для втілення найзаповітніших мрій, надає поштовх захопитися громадською діяльністю, відчути себе успішними й толерантними людьми.
  П'ятниця, 08 Березня 2019 Руда Тетяна Анатоліївна Євро.ua смт Черкаське Новомосковський район Євроклуби
Під гаслом «Шевченко сучасний і класичний...» у Черкаський ЗОШ І—ІІІ школі Новомосковського району Дніпропетровської області було проведено Шевченковські дні
  Четвер, 07 Березня 2019 admin Young European Ambassadors Київ YEA
15 березня 2019 року Посли Європейської молоді в Україні організовують освітній захід у м. Броварах за підтримки Броварської міської ради.
  Четвер, 07 Березня 2019 admin Young European Ambassadors Київ YEA
21 березня 2019 року Посли Європейської молоді в Україні організовують круглий стіл в Інституті Міжнародних відносини.
  Четвер, 07 Березня 2019 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби
Українська академія лідерства продовжує співпрацювати зі школами-партнерками Немишлянського району м. Харкова.
  Середа, 06 Березня 2019 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби
У межах діяльності Правової корпорації ХМОУС Євроклуб ХСШ 73 взяв участь у практикумі «Учнівське самоврядування у форматі НУШ».
  Понеділок, 04 Березня 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Як ви проводити вихідні? Для членів Міжнародного євроклубу «PRIMESTAR» Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 вихідні з 2 по 4 березня 2019 року пройшли незвичайно та змістовно, адже Президент євроклубу Міхєєва Аліса та відповідальний молодіжно-спортивного сектору Поваляєв Ілля разом з координатором Мироняк Оксаною стали учасниками тренінгу "Gathering Event", організованого ГО Центр Євроініціатив м. Суми.
  Понеділок, 04 Березня 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
05 лютого нагоди Дня безпечного інтернету члени євроклубу «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 (керівник Оксана Мироняк) провели ряд заходів, до яких залучили учнів початкової та середньої ланки школи.
  Понеділок, 04 Березня 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
01 березня 2019 року керівники та євроклубівці ШЄК «ЄДНІСТЬ» Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ст. Прилуцької районної ради Чернігівської області зустрілися з членами євроклубу «ПОШУК» Новобиківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бобровицького району Чернігівської області
  Понеділок, 04 Березня 2019 Країло Оксана Анатоліївна Євроклуб "Вікно в Європу" селоЛучинець Євроклуби
Проект "Ласкаво просимо на кінопоказ" увійшов до 20 переможців, тож ми маємо за честь повідомити про старт!
  Понеділок, 04 Березня 2019 Країло Оксана Анатоліївна Євроклуб "Вікно в Європу" селоЛучинець Євроклуби
Євроклубівці відвідали тренінг Центру Європейської інформації ДоНУ у м.Вінниця
  Понеділок, 04 Березня 2019 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
21 лютого світ відзначає День рідної мови. Його започаткували ще 2000 році на ХІІІ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО у Парижі. Відзначили це свято і в нашій школі різноманітними заходами.
Євроклуб «Сузір’я» провів тематичне засідання «Українська мова в сузір’ї європейських мов».
  Неділя, 03 Березня 2019 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Кам'янчанка стала лауреатом ІІІ Міжнародного конкурсу "Дослідження Голодомору"
  Неділя, 03 Березня 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
Згідно плану роботи над проектом «Молодь вивчає і змінює світ», що реалізується в рамках проекту Представництва Європейського Союзу в Україні «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні» та втілюється євроклубом «ЄДНІСТЬ» за підтримки ГО «Українська громадська рада» та Сухополов’янської сільської ради 01 березня 2019 року для учнів МАКІЇВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ НОСІВСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ було проведено тренінг «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР УКРАЇНИ».
  Субота, 02 Березня 2019 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Напередодні Міжнародного дня боротьби жінок за свої права євроклубівки 12 школи м.Камянського прослухали мистецтвознавчу лекцію про відомих українських мисткінь - Тетяну Яблонську та Євгенію Гапчинську.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.