Новини мереж ЄС

  Середа, 11 Квітня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
11 квітня 2018 р. відбулася зустріч членів євроклубу "ЄвроStella" Охтирської гімназії (керівник Мироняк О.В,) із Джеклін Вайт, волонтером Корпусу Миру США.
  Середа, 11 Квітня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
За ініціативи членів євроклубу "ЄвроStella" Охтирської гімназії (керівник Мироняк О.В.) в навчальному закладі з 2 по 5 квітня 2018 р було проведено пізнавальний конкурс Еuroquiz.
  Понеділок, 09 Квітня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
15 березня 2018 року в Дніпропетровському дитячо-юнацькому центрі міжнародного співробітництва відбулася Vl обласна краєзнавча конференція учнівської молоді, присвячена революційним подіям початку ХХ ст. в Україні, що стали переломними у вітчизняній історії, на тему: «Українська революція 1917-1921 рр. Відродження державності українського народу (до 100-річчя подій)".
  Понеділок, 09 Квітня 2018 Мірошниченко Світлана Анатоліївна Патріоти Київ Євроклуби
Участь учнів та вчителів НВК №20 у Міжнародній конференції з прав людини у Франції
  Понеділок, 09 Квітня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб Кам`янської гімназії № 39 долучився до відзначення Міжнародного дня рідної мови. Активісти нашого євроклубу провели відкрите засідання у формі інтелектуального брейн-рингу «Мовно - літературний вояж» .
  Понеділок, 09 Квітня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Нещодавно відбувся ІІ обласний етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів Малої академії наук України на базі Дніпропетровського національного університету ім
О. Гончара.
  Субота, 07 Квітня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Члени ШЄК"Сучасник" м.Кам'янського отримали сертифікат за участь в Антикорупційному уроці від ПРООН в Україні.
  Четвер, 05 Квітня 2018 Ярмолович Лариса Олексіївна Світ 95 Кривий Ріг Євроклуби
В Криворізькій гімназії №95 пройшла всеукраїнська онлайн вікторина на тему Європи з 3 по 5 квітня.
  Четвер, 05 Квітня 2018 Острадчук Оксана Анатоліївна євроклуб "Мандрівник" Вінниця Євроклуби
У березні 2018 року стартував міжнародний проект євроклубу "Мандрівник" гуманітарної гімназії №1 ім. М.І.Пирогова Вінницької міської ради "Зелена школа".
  Середа, 04 Квітня 2018 Країло Оксана Анатоліївна Євроклуб "Вікно в Європу" селоЛучинець Євроклуби
30 березня у місті Вінниця відбулася чергова афілійована не-коференція ЕдКемп (EdCamp).Серед презентованих цікавинок для активного вчительства - робота у проектах Euroquiz.
  Середа, 04 Квітня 2018 Шостак Ірина Іванівна Інформаційний Центр ЄС Одеського національного економічного університету Одеса ІЦ ЄС
Представництво ЄС в Україні запрошує взяти участь у Дні кар’єри ЄС, який відбудеться 11 квітня 2018 з 10:00 до 17:00 в Ι корпусі Одеського національного економічного університету за адресою: м. Одеса, вул. Преображенська,8.
Організаторами є Інфцормаційний Центр ЄС ОНЕУ у партнерстві з Відділом маркетингу та зв’язків з роботодавцями та сприянню працевлаштування студентів ОНЕУ.
  Четвер, 29 Березня 2018 Euroquiz
Випускник Кременчуцької школи №4 Броніслав Сьомік написав історико-політичний нарис «Україна – не Росія»
  Середа, 28 Березня 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби
Уже сім років поспіль Україна − незмінний учасник міжнародної просвітницької акції Global Money Week. Охтирська гімназія долучилася до цієї події вперше.
  Середа, 28 Березня 2018 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Ми спілкуємося з іншими євроклубами, об’єднуємося у цілі мережі та співпрацюємо з іншими інституціями, що також популяризують європейські цінності.
  Понеділок, 26 Березня 2018 admin Team Europe Україна Team Europe
24-25 березня 2018 року, в Херсоні відбулась сесія проектного планування «Херсонська Європерспектива». Сесія проектного планування «Херсонська Європерспектива» є заходом, що проводиться Team Europe у м. Херсоні, що є мережею експертів Представництва ЄС в Україні.
  Понеділок, 26 Березня 2018 Мірошниченко Світлана Анатоліївна Патріоти Київ Євроклуби
Вивчаючи французьку мову, ми вивчаємо і культуру цього дружнього народу. Тож, 20 березня, у Міжнародний День Франкофонії, євроклубівці НВК №20 "Патріоти" об'єднали учнів та вчителів, щоб відзначити це свято.
  Четвер, 22 Березня 2018 Карповець Максим Вячеславович Інформаційний центр ЄС (м. Острог) Острог ІЦ ЄС
20 березня в Національному університеті «Острозька академія» відбувся День кар’єри ЄС, що організовано Інформаційним центром ЄС у м. Острозі за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та Громадської організації "Фундація "Відкрите суспільство".
  Вівторок, 20 Березня 2018 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" село Сухополова Приуцького Євроклуби
Простір для формування соціальної компетенції надає проектна робота та міжнародне співробітництво з колективами закладів освіти інших країн. Євроклуб «ЄНІСТЬ» Сухополов’янської школи, що на Чернігівщині, має такий досвід.
  Понеділок, 19 Березня 2018 Карповець Максим Вячеславович Інформаційний центр ЄС (м. Острог) Острог ІЦ ЄС
День кар’єри ЄС в Острозі відбудеься в м. Острог на базі Національного університету "Острозька академія" 20 березня, 2018 року.
  Понеділок, 19 Березня 2018 Euroquiz
У березневі шевченківські дні члени ЦДД "Україна. Європа. Світ." стали ініціаторами "Мистецьких студій".
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.