Новини мереж ЄС

  П'ятниця, 04 Травня 2018 Гринкевич Тетяна Романівна Євроклуб "LIFE" м.Самбір Євроклуби
День Землі для учнів 9А класу був не лише сонячним, веселим, це був день, коли вони попрацювали для себе, навколишнього середовища і громади міста. На завершення, хлопці обгородили дерева бузку, підв'язали тендітні деревця. Усі чекають продовження!
  П'ятниця, 04 Травня 2018 admin Team Europe Україна Team Europe
14 травня 2018 року за підтримки Представництва ЄС в Україні та Харківської обласної державної адміністрації відбудеться Перший онлайн марафон «ФОРУМ ОСВІТНІХ МОЖЛИВОСТЕЙ». Форум об’єднає головні програми у сфері освіти та науки, які реалізуються за підтримки Європейського союзу та країн Європи.
  П'ятниця, 04 Травня 2018 admin Team Europe Україна Team Europe
В п’ятницю, 11 травня 2018 р., в Миколаєві відбудеться відкрита дискусія та презентація «Європейські освітні програми та програми академічного обміну», в рамках ініціативи Team Europe Представництва Європейського Союзу в Україні .
  Четвер, 03 Травня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб "Європейська єдність" Кам`янської гімназії № 39 за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні починає Проект під назвою"Толерантність єднає європейців"
  Четвер, 03 Травня 2018 Димінська Олена Юріївна Інформаційний центр ЄС у місті Хмельницький Хмельницький ІЦ ЄС
Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує до участі у «Дні кар’єри ЄС», що відбудеться 18 травня 2018 р. з 10.00 до 16.00 у Хмельницькому університеті управління та права (вул. Проскурівська, 57, юридичний факультет ХУУП, актова зала)
  Четвер, 03 Травня 2018 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
Старт проекту "Пізнаємо Європу та Україну через позитив" євроклубу "EuroMix" - проект реалізовується за підтримки Представництва ЄС в Україні. Вже створена команда проекту, зроблена інформаційна кампанія та створений плакат проекту.
  Середа, 02 Травня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Відвідування Gualapack Ukraine (завод по виготовленню упаковки для продуктів дитячого харчування у м. Суми)в рамках реалізації проекту “Європейський слід в наших містах”.
  Середа, 02 Травня 2018 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Отримання карти Європейського Союзу за участь в евровікторині
  Середа, 02 Травня 2018 Струбицька Ольга Володимирівна Єврохаб "Єврозоря" Луцької ЗОШ №25 Луцьк Євроклуби
Від нашої ідеї та ініціативи при ваговій підтримці Представництва ЄС до реалізації проекту - шлях не простий, але захоплюючий!
  Вівторок, 01 Травня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Пропаганда екологічного стилю життя з дитячих років - один із напрямків діяльності шкільного євроклубу "Сучасник"(м.Камянського).Саме тому євроклубівці запропонували безліч цікавих активностей до Міжнародного дня Землі та в рамках екологічного тижня.
  Понеділок, 30 Квітня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Нещодавно представники євроклубу “ЄвроStar” КУ ССШ № 29 м. Суми взяли активну участь у щорічній всеукраїнський онлайн-вікторині на тему Європи та Євросоюзу.
  Понеділок, 30 Квітня 2018 Золотавіна Олена Олександрівна Євроклуб шкільний "ЄвроStar" Суми Євроклуби
Участь у проекті “Європейський слід в наших містах”
  Неділя, 29 Квітня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
27 квітня в нашій гімназії з ініціативи активістів євроклубу "Європейська єдність" відбулася Перша TED - конференція на тему «Галерея видатних особистостей України».
  Неділя, 29 Квітня 2018 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
28 квітня у багатьох країнах світу відзначається Всесвітній день безпеки праці. Ця дата внесена у календарі з метою забезпечення належної організації праці, дотримання безпеки праці. У ЗЗСО І-ІІІ ст.с. Піддубці Волинської області з цієї нагоди був організований і проведений Тиждень безпеки життєдіяльності.
  П'ятниця, 27 Квітня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євровікторина – це наймасштабніша Всеукраїнська вікторина на тему Євросоюзу. Євроклуб Кам`янської гімназії № 39 визнаний найактивнішим в Євровікторині-2018. Вся гімназійна громада долучилася до участі у цьому інтелектуальному конкурсі від Євроквіз.
  П'ятниця, 27 Квітня 2018 admin Team Europe Україна Team Europe
Team Europe запрошує до участі дискусійному клубі на тему «Чи є місце молоді України у Європейському просторі?», який пройде 3 травня 2018 року з 16.00 до 18.00 у Запорізькій державній інженерній академії (Запоріжжя, пр. Соборний 226, аудиторія 322), та відбудеться за підтримки Представництва ЄС в Україні.
  П'ятниця, 27 Квітня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
20 квітня євроклубівці 12,35 та 22 шкіл м.Кам'янського зустрілися на цікавому ворк-шопі"Кроки до створення дитячих громадських організацій".
  Середа, 25 Квітня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб Кам`янської гімназії № 39 є учасником Міжнародного проекту «Сфокусуємося на культурі».
Учасники проекту працюють над різними темами, щоби глибше дізнатися про особливості національних традицій та культурну спадщину Франції, Грузії та України.
  Середа, 25 Квітня 2018 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби
За активну участь у євровікторині євроклуб "EuroMix" отримав карту Європи і дивовижний браслет зі смайликами від Представництва ЄС в Україні
  Середа, 25 Квітня 2018 Свєтлакова Марія Андріївна Інформаційний центр ЄС Маріуполь ІЦ ЄС
24 квітня у Маріупольському державному університеті пройшов День кар'єри ЄС, організований Представництвом Європейського Союзу в Україні, Інформаційним центром ЄС у Маріуполі та ГО «Фундація "Відкрите суспільство"» за сприяння відділу з організації практик та працевлаштування випускників МДУ.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.