Новини мереж ЄС

  П'ятниця, 21 Вересня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
У КЗ «Середня загальноосвітня школа №12» м. Кам’янського уже стало традицією відзначати Міжнародний день миру особливим способом. 20 вересня цього року за ініціативи учнівського самоврядування та членів євроклубу "Сучасник" відбувся загальношкільний флешмоб. І вчителі, і шкільна адміністрація також долучились до цього дійства. У флешмобі брало участь більше, ніж 140 учнів.
  Четвер, 20 Вересня 2018 Euroquiz
Активісти Центру дитячої дипломатії "Україна. Європа. Світ" Кременчуцького НВК №4 - учасники брейн-рингу від Представництва ЄС в Україні
  Четвер, 20 Вересня 2018 Euroquiz
В рамках проекту "Кроки до відкриття світу" члени Центру дитячої дипломатії "Україна. Європа. Світ." відвідали Посольство Казахстану в Україні
  Четвер, 20 Вересня 2018 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Інформаційний центр Європейського Союзу та ЛНУ ім. Івана Франка запрошують приєднатися до «Дня кар’єри ЄС» від Представництва ЄС в Україні, що пройде 26 вересня з 10.00 по 16.00 у ЛНУ ім. Івана Франка за адресою: вул. Університетська, 1.
Ти знайдеш все, що потрібно для якісного професійного розвитку та старту кар’єри у компанії своєї мрії за європейськими стандартами.
  Четвер, 20 Вересня 2018 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Інформаційний центр ЄС запрошує до участі у «Дні кар’єри ЄС», який відбудеться 28 вересня 2018 р. з 09.30 по 13.30 в Ужгородському національному університеті (великий хол головного корпусу УжНУ, вул. Університетська, 14).
  Четвер, 20 Вересня 2018 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Інформаційний центр ЄС запрошує до участі у «Дні кар’єри ЄС», який відбудеться 28 вересня 2018 р. з 10.30 по 15.00 у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця (пр. Науки 9-А, Лекційний корпус, 1 поверх, виставкова зала).
  Четвер, 20 Вересня 2018 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу, Інформаційний центр ЄС та Чернівецька ОДА запрошують тебе взяти участь у заході «День кар’єри ЄС. Робота для молоді».
  Середа, 19 Вересня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
"Мозколомні перерви" за підтримки навчального центру "ЛандауЦентр" Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
  Вівторок, 18 Вересня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
"Місто професій" - міжнародний проект, що вже п'ятий рік реалізовується в Україні.
Мета проекту - щоб кожна дитина мала шанс реалізувати свій потенціал.
  Вівторок, 18 Вересня 2018 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби
Сьогодні, на початку осені, ми святкуємо відкриття ще одного євроклубу у Миколаївській області. Цього разу при підтримці Миколаївського молодіжного ЄвроКлубу «Діалог» новий євроклуб під назвою "Green Хата" відкрився на базі Загальноосвітньої санаторної школи-інтернату №4.
  Понеділок, 17 Вересня 2018 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби
Євроклуб Харківської спеціалізованої школи № 73 долучився до проведення виховних годин на тему "Ми - українці, ми - європейці".
Під час такого незвичного класного заходу учні 7-х класів ХСШ № 73 обговорили питання загальнолюдських моральних якостей та європейських цінностей.
  Понеділок, 17 Вересня 2018 Euroquiz
Зустріч з екс-президентом ЦДД Кременчуцького ліцею №4,студентом Люблінського університету Артемом Рясою.
  Неділя, 16 Вересня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
Анонс "мозколомних перерв" 2018-2019 н.р. під час другої серпневої (не)конференції "Творчий пошук - шлях до НУШ. Стратегіі розвитку"
  Неділя, 16 Вересня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
15 вересня 2018 р. були оголошені результати конкурсу відео від Представництва ЄС в рамках проекту "Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні".
  Неділя, 16 Вересня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
11 вересня 2018 р. до Кам'янського завітала делегація Представництва ЄС на чолі з Вікторією Давидовою (радницею з питань преси та інформації).Представники делегації зустрілися з представниками міської влади, громадськими діячами,педагогами та представниками середнього та малого бізнесу з метою інформування про європейські проекти для України. Але найцікавіша подія очікувала молодь міста - євроклубівців кам'янських шкіл.
  Вівторок, 11 Вересня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Яка країна з найбільшою кількістю представників у Європарламенті? Як вирішив для себе проблему дорожних заторів мер Лондона? Чому на прапорі Європейського Союзу 12 зірочок? У якій європейській країні винайшли сироваріння? Відповіді на ці та інші питання довелося шукати учасникам брейн-рингу на тему Європейського Союзу, який пройшов 11 вересня 2018 р. в приміщенні Центру Дитячої творчості.
  Вівторок, 11 Вересня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Перше засідання євроклубу у цьому навчальному році проводилося у формі інтелектуально-пізнавальної гри "Розкажемо Європі про себе".
  Неділя, 09 Вересня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
"Мозколомні перерви" за підтримки навчального центру "ЛандауЦентр" Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна проведені для відпочиваючих дітей в таборі "Альбатрос", м. Геническ
  Вівторок, 04 Вересня 2018 Euroquiz
Щороку в Україні працюють сотні мовних оздоровчих таборів, де українські школярі отримують чудову нагоду не лише провести гарно час, а й удосконалити свої знання іноземної мови.
Go Camp – новий формат табору, робочою мовою якого є англійська. Це спільний проект Міністерства освіти і науки України та Громадської ініціативи «Глобал Офіс».
  Понеділок, 03 Вересня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Новий навчальний рік 9 класу 12 школи м.Кам'янського розпочався незвичайним європейським уроком на тему"Європейські цінності для українського суспільства".
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.