Новини мереж ЄС

  Неділя, 24 Березня 2019 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Критичне мислення та фактчекинг - навики , які розвиваються швидко під час проведення імітаційних виборів у грі М18.
  Неділя, 24 Березня 2019 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Активістки відвідали обласний захід з метою пошуку партнерів та поширення ідей проекту.
  Неділя, 24 Березня 2019 Euroquiz
З 21 по 23 березня 2019 року в нашому місті вирувала Велика Асамблея міського дитячого об’єднання «Армія Добра» «Даруй добро і радість людям».
  Субота, 23 Березня 2019 Руда Тетяна Анатоліївна Євро.ua смт Черкаське Новомосковський район Євроклуби
Спільне засідання шкільного євроклубу "Євро.ua" та наукового товаривства "Еврика".
  Субота, 23 Березня 2019 Руда Тетяна Анатоліївна Євро.ua смт Черкаське Новомосковський район Євроклуби
Акція "Чиста річка Самара"
  Субота, 23 Березня 2019 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби
23.03.2019 відбувся стартовий відбір конкурсантів для участі в конкурсі виконавців пісень країн Європейського Союзу «Голос націй 2019».
  П'ятниця, 22 Березня 2019 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби
21.03.2019 відбувся захід Миколаївського міського молодіжного ЄвроКлубу «Діалог» у форматі «Гість клубу» на тему «Сучасна молодіжна політика України».
  П'ятниця, 22 Березня 2019 Руда Тетяна Анатоліївна Євро.ua смт Черкаське Новомосковський район Євроклуби
Звернення учнів шкільного євроклубу до мешканців селища.
  П'ятниця, 22 Березня 2019 Нудьга Віта Олександрівна Євроклуб "Європейський вектор" Дніпро Євроклуби
Євроклуби Дніпра звітують, що 21 березня відбувся просвітницький тренінг «Навчаємось і навчаємо толерантності» у рамках реалізації проекту Євроклубів.
  Четвер, 21 Березня 2019 library admin - Бібліотеки Київ Бібліотеки
Представництво ЄС в Україні запрошує керівників та методистів обласних бібліотек для дітей та юнацтва Західний регіонів (Львівська, Закарпатська, Івано-Франківська, Тернопільська та Чернівецька області) України взяти участь у тренінгу, який відбудеться 25 березня у Львівська обласна бібліотека для юнацтва (площа Ринок 9).
  Понеділок, 18 Березня 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
15 березня 2019 року у Прилуцькій районній бібліотеці відбулася зустріч євроклубів «ЄДНОСТІ», учасників ініціативи «Молодь вивчає і змінює світ», що реалізується в рамках проекту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні» з юною мандрівницею, студенткою Львівського Національного університету імені Івана Франка, громадсько активною прилучанкою Аліною Шаповал
  Субота, 16 Березня 2019 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
Євроклубівці КЗШ №114 відвідали персональну виставку Олександра Недоруби "Дереворити криворізького митця", яка зараз знаходиться у музеї трудової слави ПРАТ "ІнГЗК" Палацу Культури.
  Субота, 16 Березня 2019 Euroquiz
15 березня 2019 року у Кременчуцькому ліцеї № 4 "Кремінь" відбулася міська Асамблея юних дипломатів.
  П'ятниця, 15 Березня 2019 Нудьга Віта Олександрівна Євроклуб "Європейський вектор" Дніпро Євроклуби
Засідання Круглого столу координаторів та лідерів євроклубів,учасників проекту, щодо укладання дороржньої карти реалізації проекту ЄК у закладах професійної освіти Дніпра.

  Четвер, 14 Березня 2019 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
Почали роботу над проектом "Архітектурне обличчя твого міста"
  Четвер, 14 Березня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
Інформаційний Центр ЄС при Донецькому національному університеті імені Василя Стуса запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в м. Вінниця 20 березня 2019 року. День кар’єри ЄС проходить рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні».
  Четвер, 14 Березня 2019 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
13 березня 2019 року відбулася чергова зустріч з членами євроклубу "Way to the future" Прилуцької ЗОШ І-ІІІ ст. № 13 Чернігівської області керівників та євроклубівців ШЄК «Єдність» Сухополов’янської ЗОШ І-ІІІ ст. Прилуцької районної ради Чернігівської області .
  Середа, 13 Березня 2019 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Члени євроклубу "Сучасник" взяли участь в міському конкурсі шкільних екскурсоводів про туристичну привабливість міста Кам'янського.
  Середа, 13 Березня 2019 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
В 2019 р.школа №12 м.Камянського долучилася до четвертої хвилі програми "Демократична школа".Цю програму реалізовує Європейський центр ім.Вергеленда(Осло,Норвегія) у співпраці з МОН України та Радою Європи з метою підтримки реформ середньої освіти в Україні.
  Середа, 13 Березня 2019 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС
27 лютого на базі Інформаційного центру ЄС при Донецькому національному університеті імені Василя Стуса та за підтримки Представництва ЄС в Україні відбувся тренінг для школярів «Україна-Європа-Молодь».
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.