Новини мереж ЄС

  Вівторок, 07 Травня 2019 Пугачов Олександр Євгенійович Полтавська обласна бібліотека для юнацтва імені Олеся Гончара Полтава Бібліотеки
18 травня буде відзначатися День Європи в Україні. Напередодні цього свята 7 травня до читального залу бібліотеки завітали учні 8 класу ЗОШ №5 на географічну подорож «Вивчай Європу – змінюй Україну».
  Понеділок, 25 Березня 2019 library admin - Бібліотеки Київ Бібліотеки
25 березня 2019 року в у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва відбувся тренінг Представництва ЄС для керівників та методистів бібліотек Західних регіонів України для дітей та юнацтва.
  Четвер, 21 Березня 2019 library admin - Бібліотеки Київ Бібліотеки
Представництво ЄС в Україні запрошує керівників та методистів обласних бібліотек для дітей та юнацтва Західний регіонів (Львівська, Закарпатська, Івано-Франківська, Тернопільська та Чернівецька області) України взяти участь у тренінгу, який відбудеться 25 березня у Львівська обласна бібліотека для юнацтва (площа Ринок 9).
  Вівторок, 12 Березня 2019 library admin - Бібліотеки Київ Бібліотеки
Представництво ЄС в Україні запрошує керівників та методистів обласних бібліотек для дітей та юнацтва Північних та Східних регіонів України взяти участь у тренінгу 15 березня 2019 року в м. Суми. Тренінг буде відбуватися в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».
  П'ятниця, 22 Лютого 2019 library admin - Бібліотеки Київ Бібліотеки
Представництво ЄС в Україні запрошує керівників та методистів обласних бібліотек для дітей та юнацтва Південних та Східних регіонів України взяти участь у тренінгу, який відбудеться 6 березня 2019 року в м. Запоріжжя в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».
  П'ятниця, 08 Лютого 2019 library admin - Бібліотеки Київ Бібліотеки
7 лютого 2019 року в м. Житомирі відбувався тренінг від Представництва ЄС в Україні для керівників та методистів бібліотек центрального та західного регіону України. Тренінг проходив в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС бібліотекам для дітей та юнацтва України».
  Вівторок, 05 Лютого 2019 library admin - Бібліотеки Київ Бібліотеки
Представництво ЄС в Україні запрошує керівників та методистів обласних бібліотек для дітей та юнацтва центральних та західних регіонів України взяти участь у першому тренінгу в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.