Новини мереж ЄС

  Четвер, 16 Листопада 2023 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Євроклубівці активно включилися в проведення заходів до Дня толерантності
  Четвер, 09 Листопада 2023 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
За ініціативи євроклубу «Сузірʼя» 09.11.23 відбувся благочинний захід.
  П'ятниця, 03 Листопада 2023 Гопкало Оксана Іванівна Best Beast Eurobees Київ Євроклуби
Спробували дізнатись і розібратись. А також створили онлайн-голосування які 5 тем має захищати представник України в Європарламенті.
  Середа, 01 Листопада 2023 Наталія Вавдіюк ШЄК "AVIAS" Володимир-Волинський Євроклуби
Засідання учасників ШЄК "AVIAS" Володимирського ліцею ім. Олександра Цинакловського.
  Середа, 01 Листопада 2023 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
В середу, 18.10.2023, о 13:50 відбулося спільне засідання наукового гуртка та Євроклубу УІПА (координатор к.філос. н., доц. Шапаренко О.В.) з розмовним клубом Forum (керівник к.педагог.н., доц. Шевчук Л. O., НТУ, Київ), Євроклубом “Open World” (куратор вчитель англійської мови Соколова Л.Г., ліцей 144, Харків
  Середа, 01 Листопада 2023 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
Конкурс плакатів Being a citizen of the European Union: what does it mean?” - це складова спільних заходів євроклубу УЇПА та партнерів в рамках спільного проєкту “Українська молодь на шляху до демократичних цінностей” за підтримки Представництва ЄС в Україні та Euroquiz Ukraine.
  Вівторок, 31 Жовтня 2023 Гопкало Оксана Іванівна Best Beast Eurobees Київ Євроклуби
Ода до Радості, Бетховен, Соната № 9. Виконують євроклубівці. Фортепіано, акордеон, скрипка, електрогітара. Але найбільш щемливий момент в кінці відео.
  Вівторок, 31 Жовтня 2023 Гопкало Оксана Іванівна Best Beast Eurobees Київ Євроклуби
Швейцарці в Києві: промисловці, кондитери, годинникарі, ландшафти Київської Швейцарії, і багато іншого дізнались на екскурсії діти, підопічні Всеукраїнської Фундації Мрія, яких запросили Єроклубівці, щоб поділитись з ними своїми дивовижними відкриттями про історію рідного міста.
  Понеділок, 30 Жовтня 2023 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби
Відбулася коротка презентація досвіду роботи щодо реалізації міні-проєкту «Війна за європейські цінності – обираємо свободу і демократію», що реалізується за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні "Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні".
  П'ятниця, 27 Жовтня 2023 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Євроклуб "Сузір'я" Семенівської гімназії зібралися на своє чергове засідання, тема якого була "Традиції святкуванняХеловіну"
  Середа, 18 Жовтня 2023 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Євроклубівці "Сузір`я" Семенівської гімназії провели круглий стіл «Порушення прав дітей: експлуатація та торгівля»;
  Понеділок, 16 Жовтня 2023 Сібіль Ніна Володимирівна, Антоніна Федорченко Євроклуб "Назустріч" Чернігів Євроклуби
Стартувала фотовиставка "Нескорені! Вільні творити майбутнє!" у рамках проєкту «Війна за європейські цінності – обираємо свободу і демократію!», що реалізується євроклубом "Назустріч" Чернігівського обласного наукового ліцею.
  Четвер, 28 Вересня 2023 Шаповалова Ганна Валеріївна Steps ahead! Черкаси Євроклуби
У КЗ "Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради" продовжує роботу Євроклуб “Steps ahead“. Сьогодні учасники клубу з 9А класу разом з координаторами Тетяною Головченко і Катериною Мірошніченко взяли участь в новому турі Євроквізу.
Вікторина відкрила для учнів всесвітньовідомих науковців, письменників та діячів культури,чиє життя нерозривно пов'язано зУкраїною.
Учні 5-В класу із задоволенням попрацювали з інформаційно-пізнавальним матеріалом, наданим Представництвом ЄС в Україні.
  Середа, 27 Вересня 2023 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Починаючи з 2001 року, ми святкуємо Європейський День мов. Ми працюємо, навчаємося, подорожуємо, живемо в країнах Європи - тому для нас важливо проводити такі заходи.
  Понеділок, 25 Вересня 2023 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
25 вересня 2023 відбулось спільне засідання єврокулубів УІПА (координатор Шапаренко О.В.) та Харківського лицею №144 (куратор Соколова Л.Г.) в рамках проекту “ Українська молодь на шляху до демократичних цінностей”, що триває з початку 2023 року та підтриманий Представництвом Європейського Союзу в Україні. Засідання “МОВНЕ РОЗМАЇТТЯ – ОДНА З СУТТЄВИХ РИС ЄВРОПИ” було присв’ячене Дню європейських мов, що відмічається 26 вересня.
  Субота, 27 Травня 2023 Тріль Оксана Ярославівна Європейський Клуб "Мрія" Луцьк Євроклуби
Впродовж останньої декади травня у Луцькому ліцеї № 14 імені Василя Сухомлинського тривали заходи з відзначення Днів Європи.
  Неділя, 21 Травня 2023 Надія Сіренко "We are the world" Павлоград Євроклуби
У дні Європи в Україні Євроклуб ліцею №9 м.Павлоград "We are the world" ініцював онлайн - зустріч із послами європейської молоді.
  Неділя, 21 Травня 2023 Гопкало Оксана Іванівна Best Beast Eurobees Київ Євроклуби
Дослідження про роль, історичний вплив та спадщину Європейців, які жили та працювали в Києві. У співпраці з музеями, місцевими гідами, бібліотеками, посольствами й навіть з ресторанами. Мета дослідження - проведення екскурсійних турів Києвом, де гідами працюють учасники Євроклубу.
  Субота, 20 Травня 2023 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
Євроклуб УІПА разом з партнером - Євроклубом ліцею №144 (м. Харків) мали нагоду поспілкуватися з Повноважним міністром Посольства Словенії в Україні (заступником посла) паном Блаж Масле (Blaž Masle). Захід підтримано Представництвом ЄС в Україні в рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні»
  Субота, 20 Травня 2023 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
Конкурс ораторського мистецтва “ Я — громадянин вільної України” відбувся в рамках проекту "Українська молодь на шляху до демократичних цінностей". Захід підтримано Представництвом ЄС в Україні в рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні»
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.