Новини мереж ЄС

  Середа, 26 Вересня 2018 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби
21 вересня члени Євроклубу "DreamTeam" провели День Миру у щколі. Найбільше щастя- це мир.
  Неділя, 23 Вересня 2018 Мироненко Вікторія Олександрівна NIKA Полтава Євроклуби
Євроклубівці Полтавського багатопрофільного ліцею №1 разом з усією ліцейною родиною учнів та вчителів провели флешмоб до Дня Миру.
  Субота, 22 Вересня 2018 Ярмолович Лариса Олексіївна Світ 95 Кривий Ріг Євроклуби
21 вересня в Криворізькій гімназії №95 пройшло під гаслом Всесвітнього Дня Миру.
  Субота, 22 Вересня 2018 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Евроклубовці долучились до святкування Дня Миру.Ділились емоціями та робили символичних голубів.
  П'ятниця, 21 Вересня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
У КЗ «Середня загальноосвітня школа №12» м. Кам’янського уже стало традицією відзначати Міжнародний день миру особливим способом. 20 вересня цього року за ініціативи учнівського самоврядування та членів євроклубу "Сучасник" відбувся загальношкільний флешмоб. І вчителі, і шкільна адміністрація також долучились до цього дійства. У флешмобі брало участь більше, ніж 140 учнів.
  Середа, 19 Вересня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
"Мозколомні перерви" за підтримки навчального центру "ЛандауЦентр" Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
  Вівторок, 18 Вересня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
"Місто професій" - міжнародний проект, що вже п'ятий рік реалізовується в Україні.
Мета проекту - щоб кожна дитина мала шанс реалізувати свій потенціал.
  Вівторок, 18 Вересня 2018 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби
Сьогодні, на початку осені, ми святкуємо відкриття ще одного євроклубу у Миколаївській області. Цього разу при підтримці Миколаївського молодіжного ЄвроКлубу «Діалог» новий євроклуб під назвою "Green Хата" відкрився на базі Загальноосвітньої санаторної школи-інтернату №4.
  Понеділок, 17 Вересня 2018 Таболіна Людмила Вікторівна Євроклуб БДЖІЛКА Харківської спеціалізованої школи № 73 Харків Євроклуби
Євроклуб Харківської спеціалізованої школи № 73 долучився до проведення виховних годин на тему "Ми - українці, ми - європейці".
Під час такого незвичного класного заходу учні 7-х класів ХСШ № 73 обговорили питання загальнолюдських моральних якостей та європейських цінностей.
  Неділя, 16 Вересня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
Анонс "мозколомних перерв" 2018-2019 н.р. під час другої серпневої (не)конференції "Творчий пошук - шлях до НУШ. Стратегіі розвитку"
  Неділя, 16 Вересня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
15 вересня 2018 р. були оголошені результати конкурсу відео від Представництва ЄС в рамках проекту "Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні".
  Неділя, 16 Вересня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
11 вересня 2018 р. до Кам'янського завітала делегація Представництва ЄС на чолі з Вікторією Давидовою (радницею з питань преси та інформації).Представники делегації зустрілися з представниками міської влади, громадськими діячами,педагогами та представниками середнього та малого бізнесу з метою інформування про європейські проекти для України. Але найцікавіша подія очікувала молодь міста - євроклубівців кам'янських шкіл.
  Вівторок, 11 Вересня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Яка країна з найбільшою кількістю представників у Європарламенті? Як вирішив для себе проблему дорожних заторів мер Лондона? Чому на прапорі Європейського Союзу 12 зірочок? У якій європейській країні винайшли сироваріння? Відповіді на ці та інші питання довелося шукати учасникам брейн-рингу на тему Європейського Союзу, який пройшов 11 вересня 2018 р. в приміщенні Центру Дитячої творчості.
  Вівторок, 11 Вересня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Перше засідання євроклубу у цьому навчальному році проводилося у формі інтелектуально-пізнавальної гри "Розкажемо Європі про себе".
  Неділя, 09 Вересня 2018 Дєрусова Ірина Юріївна "Euroworld" Кривий Ріг Євроклуби
"Мозколомні перерви" за підтримки навчального центру "ЛандауЦентр" Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна проведені для відпочиваючих дітей в таборі "Альбатрос", м. Геническ
  Понеділок, 03 Вересня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби
Новий навчальний рік 9 класу 12 школи м.Кам'янського розпочався незвичайним європейським уроком на тему"Європейські цінності для українського суспільства".
  Середа, 29 Серпня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Перший урок у 2018/2019 н.р. буде присвячений інтеграції України з Європейським Союзом, формуванню в учнів європейських цінностей, позитивного іміджу України в світі.
  Субота, 18 Серпня 2018 Суховерхова Олена Петрівна Ucan Харків Євроклуби
Куратори євроклубів на зустрічі в Українській Академії лідерства для планування спільних заходів на наступний рік.
  Понеділок, 13 Серпня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Нещодавно вийшла третя збірка науково-дослідницьких робіт учнів-членів Дніпропетровського відділення Малої академії наук України під назвою «Історичні етюди для сучасності 2018». Приємно зазначити, що у зібрку увійшла пошукова робота «Усна народна творчість часів колективізації та Голодомору 1932-1933 рр.» активістки євроклубу «Європейська єдність» Кам`янської гімназії № 39 Кіційової Поліни.
  Понеділок, 13 Серпня 2018 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби
Євроклуб "Європейська єдність" Кам`янської гімназії № 39 за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні реалізував Проект "Толерантність єднає європейців"
Мета проекту: підвищення рівня поінформованості учнів щодо змісту європейської цінності - толерантності шляхом впровадження інноваційних форм роботи, активізації волонтерського руху, соціально-просвітницької кампанії.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.